Dostava i povrat artikala

UVJETI PRODAJE

Vrijede samo za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske.

Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikala internetom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija "košarica" i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena s uputama za plaćanje.

 

CIJENE:

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

Akcijske cijene i sniženja se neće odnositi na proizvode koji se nalaze u outletu ili koji su već sniženi.

 

PROIZVODI:

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima u ponudi. Detaljnije informacije o proizvodu i korištenju možete zatražiti na naš e-mail. Zbog dinamičnosti tržišta može se dogoditi da neke informacije neće biti ažurirane na vrijeme te će podaci na web stranici odstupati od stvarnih. Obavezujemo se razmotriti situaciju i ponuditi rješenja u što kraćem periodu.

 

PLAĆANJE:

Plaćanje je obavezno izvršiti u roku od 7 dana od podnošenja narudžbe, ili će Vaša rezervacija biti uklonjena.

 

Plaćanje je moguće izvršiti: 

- općom uplatnicom - virmanom 

- putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

-PayPal-om

-gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda

 

Nakon što je uplata evidentirana, kupac dobiva obavijest u elektronskom obliku sa naznakom o isporuci. Obavijest ćete dobiti tijekom prvog radnog dana od trenutka kupnje (ponedjeljak petak od 8-18).

Račun će biti poslan kupcu zajedno s pošiljkom.

 

DOSTAVA

Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 5 radnih dana od narudžbe, rok isporuke teče od primitka sredstava na naš račun (ako nije dogovoreno plaćanje prilikom preuzimanja). Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas telefonski ili e- mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

Proizvod će prije pakiranja biti provjeren i poslan u ispravnom stanju.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrđujete da je roba uredno isporučena.

Dostavu unutar RH će vršiti ugovorna paketna distribucija po trenutno važećem cjeniku u trenutku Vaše narudžbe. Cijena prijevoza nije uključena u cijenu proizvoda i biti će posebno prikazana na ponudi. 

POVRAT ROBE

Kupac ima pravo na povrat robe, u roku od 7 radnih dana od primitka robe, u slijedećim slučajevima:

- isporuka robe koja nije naručena

- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, nadoknadit ćemo vam poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nismo više u mogućnosti isporučiti unutar 3 radna dana.

O namjeri vraćanja robe kupac mora pismeno obavijestiti prodavatelja, na kontaktni e-mail ili broj telefona. Roba mora biti zapakirana i vraćena u originalnoj ambalaži, kako je i primljena uz priloženi račun.

 

REKLAMACIJE

Dogodi li se unutar jamstvenog roka  da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, ne odgovaramo za nastala oštećenja. U protivnom artikl možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ili srodni artikl, a samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će Vam biti vraćen iznos vrijednosti artikla unutar 3 radna dana.